Det var ett tag sen sist...

Välkommen tillbaka!

Ja, jag vet, jag borde ha varit mer aktiv. Jag borde ha berättad att jag har varit upptagen med rehabiliteringen av mitt benbrott. Jag trodde aldrig att det skulle ta så lång tid... Äntligen, efter månader på gymet med en pt är jag nästan som ny och klar för er alla!

Om några dagar ska jag visa er en del av de senaste månaders bilder - otroliga bröllop, fantastiska SecretBox® och uttrycksfulla porträtt.

Vi ses snart!

It's been some time...

Welcome back!

Yes, i know, I should have been more active. I should have told you that I was busy the last months with the rehabilitation of my broken leg. I never thought it would take that long... Finally, after months in the gym with a personal trainer I am almost as new and ready for you all!

In a few days I will start posting some of the work fom the last months - amazing weddings, stunning SecretBox® shootings and portraits full of life.

See you soon!

Kommentarer

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Etikettmoln